RVS werkblad

                                                        Keukenopstelling van Snaidero Concept Store.

RVS KEUKEN

Johnrvsmaatwerk produceert mooie roestvrijstalen werkbladen, geheel op maat gemaakt. Hierbij geef jij aan wat je wensen zijn voor een RVS werkblad en spelen wij tegelijkertijd in op de mogelijkheden die er zijn. Zo kan het wel eens voorkomen dat je ineens een heel andere uitvoering kiest. Denk hierbij aan een ander type spoelbak of een andere finish.

Een roestvrijstalen werkblad kent vele praktische voordelen ten opzichte van andere materialen.

Het materiaal is oersterk, kan tegen een stootje en heeft weinig onderhoud nodig. Ook is het materiaal hittebestendig, kleurvast en het heeft een tijdloos design. Ook heel belangrijk is dat het voor 100 % recyclebaar is. Er worden steeds meer roestvrijstalen bladen gemaakt en geleverd zowel in de grootkeuken sector als in de huishoudelijke sector. Dit heeft ook te maken omdat de apparatuur in de keuken steeds vaker roestvrijstalen fronten heeft, zoals ook de afzuigkappen en de daarbij horende rvs panelen die onder de afzuigkap gemonteerd worden.

Een RVS werkblad heeft doorgaans geen kookplaat-uitsparing en geen spoelbak. In tegenstelling tot aanrechtbladen, die hebben een naadloos ingelaste spoelbak en / of een kookplaatuitsparing.

RVS Keukenframes

RVS Frames & Onderstellen

Voor een standaard RVS werkblad gebruiken wij een roestvrijstaal 18/10-304 wat betekent dat het bij normaal gebruik een uitstekende kwaliteit is. Bij gebruik van zuren en zouten adviseren wij om te kiezen voor een 316 kwaliteit. Dit wordt veelal gebruikt in laboratoria, ziekenhuizen en tandarts praktijken.

De meest voorkomende finish is een geborsteld uitvoering. Deze finish is niet krasvast maar er zijn toch veel consumenten die voor deze finish kiezen. Dat is niet alleen vanwege het geringe prijsverschil ten opzichte van een andere finish maar zij gebruiken het rvs aanrechtblad zoals het gebruikt dient te worden. Laat het maar krassen, daardoor krijgt het steeds meer charme.

Heb je een hekel aan krassen neem dan een richtingloze finish en het krasprobleem is opgelost. Wij hebben het rvs blad al gekrast met kleine cirkelvormige krasjes.

 

RVS Keukentrolleys

Hierbij kun je denken aan werktafels met of zonder laden, en met of zonder roosters of rvs schappen. Wij maken alle RVS producten op maat zoals jij dat wenst. En zo maken en leveren wij RVS producten aan interieurbouwers en de keukenbranche.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en laat je verrassen met de prijs en de kwaliteit die wij leveren. Binnen 24 uur heb je een prijsopgave en onze levertijden zijn gemiddeld 3 weken na opdracht.

Vraag naar onze prijsbladen en rvs monsters en de mogelijkheden in de finish van onze RVS keukenbladen.

Keukentrolley

Wafelmotief of Ledermotief

Roestvrijstaal bindt steeds meer zijn toepassing in de keuken. Dit komt omdat roestvrijstaal niet verkleurt, in diverse oppervlakte afwerkingen leverbaar is, tegen een stootje kan en hygienisch is en waar je jarenlang plezier van zult hebben.

In de afgelopen jaren zijn er naast de traditionele keukenbladen ook alternatieve afwerkingen van het roestvrijstaal oppervlak ontwikkeld. Zo kun je een werkblad met een structuur van leder- of wafelmotief toepassen op plaatsen waar men niet alle krassen op een keukenblad wil zien. 

Door het ingewalste patroon is deze rvs structuur veel minder gevoelig voor krassen en ze vallen eigenlijk bijna niet op. Wij maken en leveren werkbladen van roestvrijstaal in ledermotief ( Fijn Ets ) maar ook in een  wafelmotief ( 5WL ).

Het nog steeds veel gebruikte roestvrijstaal heeft een kwaliteit aanduiding van 304, ook wel 1.4301. Dit is voor de interieurbouw en de keukenzaken het meeste gebruikte roestvrijstaal. Uitzonderingen zijn laboratoria en plaatsten waar bloed, zuren, gips en andere agressieve stoffen aanwezig zijn. Daar wordt een RVS 316 Kwaliteit toegepast.

De meest voorkomende finish is nog steeds glad mat geborsteld, maar de tendens laat zien dat er ook meer vraag komt voor een richtingloos geslepen of een gematteerde finish.

De richtingloos geslepen finish heeft een cirkelvormig kraspatroon en het lijkt bij kunstmatig licht dat er kwarts in het roestvrijstaal is verwerkt. Je ziet dan duidelijk de kleine lichtpuntjes op het oppervlak van het blad. Daarentegen heeft gematteerd een mooie egale donkere uitstraling wat er chique uitziet.

Ook John RVS Maatwerk doet er alles aan om voor de keukenzaken en de interieurbouw RVS werkbladen en structuren te ontwikkelen zodat de keuze in roestvrijstaal breder wordt.

voor een monster of meer informatie kunt u contact opnemen met John RVS Maatwerk, zowel telefonish met 06-46418850 of via de mail info@johnrvsmaatwerk.nl 

Contact

Wil je meer weten of een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.