RVS Tafelpoten

Op maat gemaakt
Matrix tafelpoten

Tafelpoten op maat

RVS tafelpoten vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal komen in vele soorten, modellen en uitvoeringen voor. Zo is er direct een onderscheid tussen een tafelpoot voor een eettafel, werktafel, een salontafel of een bijzettafel. Uiteraard zijn de afmeting van de roestvrijstalen kokerprofielen van tafelpoten voor eettafels meestal wel wat forser dan voor de salontafels.

De meest simpele uitvoering van een tafelonderstel is een onderstel met 4 poten. Soms ook wel met 2 poten waarbij het andere uiteinde van het werkblad aan een kast van de keuken is bevestigd. Bij deze RVS tafelpoten zijn de onderzijde van de poten voorzien van een zwarte kunststof dop of er zit een stelvoet in. Het voordeel van stelvoetjes is dat wanneer je vloer niet vlak is of schuin loopt je het tafelonderstel wel waterpas kunt maken.

De onderstellen voor eettafels en werktafels worden volledig in elkaar gelast of demontabel geleverd. Dit alles heeft te maken met de locatie waar het onderstel geplaatst wordt en het heeft een prijsverschil. Een demontabel frame is gunstiger in prijs.

Onze tafelonderstellen worden op maat gemaakt en wij zorgen dat je een stabiel onderstel onder je tafelblad krijgt. Niemand wil een tafel die niet stabiel is en beweegt tijdens het tafelen. Meer weten over ons RVS? Bekijk onze FAQ.

RVS Tafelonderstel

Omdat RVS tafelpoten veelal binnenshuis worden toegepast, gebruiken wij het veel voorkomende roestvrijstaal 18/10-304. Dit is een heel goede kwaliteit waar je nooit problemen mee zult ondervinden. Heb je een mooi tafelblad en bevalt het frame niet meer, omdat het niet meer stabiel is of niet meer in je interieur past, informeer dan eens naar een roestvrijstalen onderstel. Het is modern, heeft geen onderhoud nodig en heeft een design uitstraling in je interieur. Een eyecatcher in je interieur.

Elk onderstel wordt op maat gemaakt zoals jij dat voor ogen hebt. Het is bij een opdracht belangrijk dat er een duidelijke tekening gemaakt wordt voorzien van alle maten, zodat je exact weet dat je ontvangt wat je hebt besteld.

Er zijn verschillende uitvoeringen en er is natuurlijk meer. Wij maken de bekende roestvrijstalen Matrix tafelpoten, ook wel de Spinpoot genoemd. Deze tafelpoten worden aangepast aan de lengte en de breedte van het werkblad. De bovenzijde is voorzien van een 3 mm dikke roestvrijstalen montageplaat die voorzien is van diverse schroefgaten om je werkblad netjes vast te maken aan de Matrix poot. De onderzijde van de poten is deels dichtgezet met een RVS plaatje en voorzien van een vloerviltje zodat bij schuiven je vloer niet beschadigd.

Daarnaast ken je waarschijnlijk ook wel de X poten, ook wel kruispoot genoemd. Ook deze tafelpoten, of tafelsteunen kunnen wij maken in diverse afmetingen kokerprofielen. De kokerprofielen hebben een finish die licht geschuurd is. Dit geeft een mooie design uitstraling in je interieur. Er zijn  heel veel mogelijkheden, dus vraag hier vrijblijvend naar.

Industriele tafelpoten

Verder maken en leveren wij de bekende roestvrijstalen tafelsteunen. Aan de bovenzijde lassen wij een montageplaat met schroefgaten. Het voordeel van tafelsteunen is dat je de stoelen overal rondom de tafel kunt gebruiken. Het is een ruimtelijke opstelling.

Waarom een mooi roestvrijstalen tafelonderstel. Je kan met een tafelonderstel een beetje spelen, en daar bedoelen we mee dat je keuze hebt tussen een stoer en robuust frame of juist een slank frame of net er iets tussenin. Denk bijvoorbeeld aan een rvs kokerprofiel 25 x 25 mm of een profiel 100 x 100 mm. Kies je voor industrieel of voor design en modern. Bij ons kun je vele kanten op.

Onze tafelpoten gaan een leven lang mee en zij behoeven nauwelijks onderhoud. Af en toe even met een sopje afnemen en een beetje oliën met babyolie of een roestvrijstaal reiniger. Nooit met een staalwol of schurende materialen het roestvrijstaal proberen schoon te maken, want dat geeft lelijke krassen die weer moeilijk zijn te verwijderen.

Heeft u een prachtig tafelblad, of het nou een eettafelblad of een salontafelblad is, denk dan eens aan de mogelijkheden die wij bieden. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Op zoek naar een RVS aanrechtblad? Ook die maken wij op maat.

 
rvs tafelpoten

Contact

Wil je meer weten of een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.