Inox spoelbakken op maat

Spoelbak op maat

spoelbak op maat; Inox spoelbakken op maat
spoelbakken; John RVS Maatwerk; Inox spoelbakken op maat; Roestvrijstalen Spoelbakken

Inox spoelbak

Een op maat gemaakte Inox spoelbak voor als er geen ander alternatief voor handen is. Johnrvsmaatwerk maakt en levert spoelbakken van Inox. Alle in onze productie vervaardigde Inox spoelbakken zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Als je Inox spoelbak lelijk is geworden of er zitten scheurtjes in of lekt, dan is het tijd om de spoelbak te vervangen. Zo voorkom je veel hak en breekwerk en ook extra kosten voor een heel nieuw werkblad. Vaak zijn de bakken die je wil vervangen van een zodanige afmeting dat deze in de markt niet of niet meer verkrijgbaar zijn. In dat geval maken wij bijzonder fraaie spoelbakken op de maat zoals u dat wenst.

Spoelbak op maat

Een RVS spoelbak op maat wordt vervaardigd van een 1,50 mm dik roestvrijstaal in een geborstelde finish. De afvoer is een korfplug ( 3 1/2 ” ) en deze wordt standaard meegeleverd. Een wandoverloop is uiteraard ook mogelijk. Hou er echter wel rekening mee dat als de bakdiepte gering is er door een wandoverloop weinig water in blijft staan. Aan de bovenzijde van de spoelbak zit een flensrand met een breedte van ongeveer 20 mm. Maar een andere breedte kan ook.

Door deze flens is het monteren van de nieuwe spoelbak een stuk eenvoudiger.

inox spoelbak; Inox spoelbakken op maat; Spoelbakken
RVS Spoelbak

Professioneel gebruik

Er zijn in het roestvrijstaal wat wij toepassen 2 verschillende kwaliteiten. De normale standaard kwaliteit die in de keukenbranche en in de horeca gebruikt wordt is 18/10-304. Daarnaast is er een rvs 316 kwaliteit die veel wordt toegepast in laboratoria en tandtechnische  praktijken. Deze 316 kwaliteit is beter bestand tegen zuren, gips en zouten. Bij opdracht ontvang je altijd een tekening ter goedkeuring. Naast onze design spoelbakken maken wij ook bijzondere keukentrolleys. Een standaard uitvoering of op maat gemaakt.

Voor meer informatie kun je ons mailen of even bellen.

Contact

Wil je meer weten of een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.