RVS Kookbruggen

keukenbladen op maat gemaakt

Kookbrug op maat gemaakt.

Een kookbrug wordt bij ons vervaardigd van het allerbeste roestvrijstaal. Een kookbrug kan worden uitgevoerd met losse zijwangen of met aangelaste zijwangen. Al onze producten kunnen worden uitgevoerd in mat geborsteld, gematteerd, richtingloos geslepen of wild brushed.  Naast onze roestvrijstalen kookbruggen maken wij ook andere producten voor keukens zoals bijvoorbeeld: aanrechtbladen, wandpanelen, spoelbakken op maat, kookeilanden en keukentrolleys. Al deze producten worden door ons op maat gemaakt. De standaard en meest voorkomende  finish is mat geborsteld.

Aanrechtbladen kunnen worden voorzien van een waterkeringsrand, echter de meeste RVS bladen zijn keukenbladen vlak uitgevoerd. Elk RVS blad kan worden voorzien van een naadloos ingelaste spoelbak, enkel of dubbel uitgevoerd. Kookplaatuitsparingen zijn of voor opbouw modellen maar wij kunnen ze ook geschikt maken voor vlakke inbouw. De randdikte van onze keukenbladen varieert van 10 mm tot 200 mm. Daarnaast zijn er opties voor een tegelkant, blokprofiel en facetranden. Vraag ons naar de vele mogelijkheden voor een RVS keukenblad. Een prijslijst kunnen wij je per mail sturen. Monsters in de diverse structuren zijn ook beschikbaar. Wil je graag dat we een bezoek aan jullie filiaal brengen, maak dan even een afspraak met ons. Wij leveren door heel Nederland, de grensstreek met Duitsland en Oost en West Vlaanderen.

Kookbrug op maat gemaakt
Rvs Aanrechtblad

Kooktafel

In de kooktafels lassen wij geheel naadloos de mooiste design spoelbakken. Bij een randdikte van minimaal 60 mm is er de mogelijkheid voor het inbouwen van 1 of meerdere zwart geaarde w.c.d. Al onze kookbruggen, aanrechtbladen en werkbladen worden aan de onderzijde voorzien van multiplex. Aan de randen zit een kader van vullatten zodat het product eenvoudig op de onderliggende kasten gemonteerd kan worden. Hierdoor krijg je een kwalitatief hoogwaardig product.

De dikte van de roestvrijstalen bladen en wangen varieert van 10 mm tot en met 200 mm. Wil je een grotere bladdikte, vraag dan even naar de mogelijkheden.

RVS keuken

 

Roestvrijstalen Werkbladen.

Roestvrijstalen Werkbladen zijn toepasbaar in elke keuken. Onze Roestvrijstalen werkbladen laten zich prima combineren met andere materialen zoals Corian en houten producten. Alle werkbladen die wij in onze productie maken kunnen worden voorzien van diverse naadloos ingelaste spoelbakken, kookplaatuitsparingen zowel opbouw als vlakbouw en diverse randafwerkingen.

Er is veel keuze wat betreft de uitstraling van het roestvrijstaal. Zo hebben wij een Finish mat geborsteld, gematteerd, orbitaal geslepen en een wild geborstelde finish.

Ben je geïnteresseerd in Roestvrijstaal, vraag dan vrijblijvend informatie op.

 

Inox spoelbrug.

Een Inox spoelbrug is een mooi en stoer product voor in de keuken. Een Inox spoelbrug heeft uiteraard een naadloos ingelaste spoelbak(ken) en eventueel van een uitsparing voor een opbouw of vlakke inbouw kookplaat. Kookplaten worden door ons niet meegeleverd evenals kranen. Inox heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Daarnaast kan roestvrijstaal tegen een stootje.

Roestvrijstaal is een sterk materiaal, is hygiënisch en ziet er stoer uit. Een roestvrijstalen blad moet je gewoon gebruiken en door het kraspatroon wordt het alleen maar mooier. In een RVS keukenblad kunnen de mooiste design spoelbakken naadloos door ons worden ingelast. Al onze bladen zijn van een hoogwaardige kwaliteit.

Leveringen uitsluitend aan de keukenbranche en interieurbouwers.

Laat je verrassen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

RVS Keuken

Contact

Wil je meer weten of een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.