RVS Keukenbladen

Op maat gemaakt

RVS Aanrecht

Op zoek naar een stijlvol RVS Keukenblad? Wij vervaardigen de mooiste aanrechtbladen, kookeilanden, kooktafels en kookbruggen op maat zoals jij dat wenst. Producten vervaardigd van roestvrijstaal die de laatste jaren helemaal in zijn. Zo kun je denken aan een kookeiland waar je vrij omheen kan lopen, werkbladen in een L-vorm of keukenbladen in een U-vorm.

Mogelijkheden

Alle roestvrijstalen keukenbladen kunnen wij leveren in diverse diktes, van 10 tot ongeveer 200 mm dik. Verder zijn er diverse opties zoals tegelopstanden, blokprofielen, schuine zijdes, afgeronde hoeken en facetranden die het blad een designlook geeft. In onze productie maken wij naast de mat geborstelde finish ook keukenbladen in een gematteerde of richtingloos geslepen of een wild geborstelde finish. 

RVS Werkbladen in L-vorm

RVS Werkbladen in L-vorm

Onze keukenbladen in L-vorm evenals de bladen in U-vorm worden in onze productie gemaakt met lasnaden in verstek of vals verstek maar ook onze unieke lijmnaadverbinding. Het voordeel van een lijmnaadverbinding is dat er grotere afmetingen mogelijk zijn daar waar een keukenblad niet in zijn geheel naar binnen gebracht kan worden. Ook is een lijmnaadverbinding gunstiger in prijs ten opzichte van een lasnaadverbinding. Een lijmnaadverbinding is waterdicht wanneer een goede lijm wordt gebruikt zoals Sicaflex. Er is een grote keuze in het type, formaat en model van spoelbakken. De meest voorkomende modellen staan in onze prijsbladen. Wil je een andere spoelbak neem dan even contact met ons op. Wij leveren het volledige spoelbakken programma van diverse spoelbakfabrikanten. Naast de huishoudelijke spoelbakken hebben wij ook een serie spoelbakken die in de projectsfeer of in de grootkeuken sector gebruikt wordt. In sommige gevallen is het mogelijk om de spoelbak toe te leveren.

RVS Maatwerkbladen

Bij een kookbrug die een bladdikte heeft van minimaal 60 mm, hebben wij de mogelijkheid om in de rand van het werkblad zwarte inbouw stopcontacten te plaatsen met een diameter van 42 mm in een zwarte kleur. Verder zul je in onze prijsbladen diverse extra bewerkingen vinden die het mogelijk maken om tot een perfect product te komen.
De standaard finish is een geborstelde finish. Deze finish is krasgevoelig en dat maakt het werkblad juist zo aantrekkelijk, omdat je ziet dat er op gewerkt wordt. Maar stoort het je dan hebben wij ook een finish met allerlei krasjes in een cirkelvormig patroon wat wij richtingloos geborsteld noemen.
Daarnaast hebben wij een gematteerde versie, die heel veel lijkt op een gepareld blad en heeft een donkergrijze tint. Wil je een stoer en opvallend keukenblad, kies dan voor de wild geborstelde structuur. Een echte eyecatcher waar je niet om heen kunt. Denk er wel aan dat deze finish in je interieur past.
De bladdikte van de keukenbladen of spoelbruggen verschilt en kan van 10 mm tot wel 200 mm zijn. 
Alle keukenbladen evenals onze overige werkbladen en aanrechtbladen worden standaard aan de onderzijde verlijmt met een Populieren multiplex. De dikte van het multiplex varieert van 15 mm tot 18 mm. De randen van de bladen worden voorzien van een kader van vullatten met een breedte van ca. 50 mm. Maar aangezien wij maatwerk maken en leveren zijn er veel meer mogelijkheden die hier niet allemaal genoemd kunnen worden. Heb je vragen of wil je graag advies of eens langskomen in Lemmer dan ben je van harte welkom.

RVS Maatwerkbladen
RVS werkblad in Ledermotief

RVS werkblad in Ledermotief

John Rvs Maatwerk maakt ook keukenbladen van RVS Ledermotief ook wel Fijn Ets genoemd. Deze werkbladen hebben wel een beperking wat betreft de lengte. De standaard plaatlengte 3000 mm, bij langere bladen zullen wij deze in delen leveren met een koppelnaadverbinding met boutjes of een lijmnaadverbinding. Uiteraard is het ook mogelijk om deze bladen te voorzien van een waterkeerrand. Diverse modellen spoelbakken lassen wij naadloos in de bladen.

Tegenwoordig wordt de keuken steeds meer een soort woonkeuken. Het voordeel hierbij is dat degene die staat te koken toch contact heeft met de aanwezigen in de woonkamer. De keuze van een keuken is voor langere tijd en het is ook belangrijk dat het aan uw wensen voldoet. Roestvrijstaal heeft het voordeel dat het sterk is, en tegen veel stoffen bestand is en daarnaast weinig onderhoud nodig heeft. Het is een product waar geen bacteriën in kunnen nestelen omdat het oppervlak geen poriën heeft. Het nadeel van ledermotief ten opzichte van glad mat geborsteld is dat het moeilijker schoon te houden is. Ook de bladen in ledermotief worden voorzien van een multiplex onderlijming en er kunnen net als bij overige keukenbladen diverse bewerkingen worden toegepast. John Rvs Maatwerk heeft een passie voor roestvrijstaal. Aan de afwerking wordt veel aandacht besteedt. Wij zetten de puntjes op de i.

RVS Keukenblok

John Rvs Maatwerk maakt keukenbladen in diverse afmetingen en ook bijpassende RVS onderstellen. De meest voorkomende finish is mat geborsteld, maar wij leveren ook onze keukenbladen in een finish richtingloos geslepen, gematteerd of in een wild geborstelde structuur. Onze werkbladen worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal. Er zijn veel opties zoals: het naadloos inlassen van RVS spoelbakken en spoelunits, bladdiktes van 10 tot 200 mm, sparingen voor opbouw kookplaten of vlakke inbouw, blokprofielen, facetranden, waterkering etc. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur. Bij opdracht leveren wij op verzoek kosteloos  een technische tekening.

Tegenwoordig wordt de keuken steeds meer een soort woonkeuken. Je ziet dan ook dat er veel gebruik gemaakt wordt van RVS keukenbladen in een vrije opstelling, de zogenoemde eilandbladen. Het voordeel hiervan is dat je om je keuken heen kan lopen en er veel kastruimte mogelijkheden zijn. De keuze van een keuken is voor langere tijd en het is daarom belangrijk dat het aan jou wensen voldoet. Roestvrijstaal heeft het voordeel dat het sterk is, en tegen veel stoffen bestand is en daarnaast weinig onderhoud nodig heeft. Het is een product waar geen bacteriën in kunnen nestelen omdat het oppervlak geen poriën heeft. John Rvs Maatwerk heeft een passie voor roestvrijstaal. Wij leveren een zeer goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs met een prima  service.

Contact

Wil je meer weten of een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.