RVS Grootkeuken

Op maat gemaakt
RVS Grootkeuken

RVS grootkeuken werkbladen en RVS frames & Onderstellen

RVS werkbladen vervaardigd van roestvrijstaal in de kwaliteit RVS 304 of RVS 316, meer bestand tegen agressieve stoffen.

Deze werkbladen worden al dan niet voorzien van naadloos ingelaste spoelbakken van verschillende afmetingen en diepte. de RVS werkbladen kunnen worden voorzien van een waterkering van 3 mm diep. Deze diepte van 3 mm is veel minder hinderlijk in gebruik dan een waterkering die dieper is.

Onze RVS werkbladen kunnen in een randdikte van 10 mm tot 200 mm worden uitgevoerd en worden voorzien van een vochtwerende onderlijming.

Uiteraard maken wij ook de RVS onderstellen met of zonder roosters. De poten van de frames voorzien wij van stelvoetjes of van wielen die eenvoudig te monteren en te demonteren zijn. 

rvs grooetkeuken
RVS Frames

RVS Frames & Onderstellen.

Omdat RVS onderstellen veelal binnenshuis worden toegepast, gebruiken wij het meest voorkomende roestvrijstaal 18/10-304. Voor ziekenhuizen en laboratoria is het raadzaam om een roestvrijstaal kwaliteit 316 te gebruiken. de 316 kwaliteit is beter bestand tegen zuren en bloed. Elk onderstel wordt op maat gemaakt zoals jij dat voor ogen hebt. Daarbij kun je denken aan diverse afmetingen rvs kokerprofielen, roosters van rvs ronde buis, stelvoeren of wielen. De wielen zijn meestal uitgevoerd in 2 x een zwenkwiel en 2 x een zwenkwiel met rem. Het is bij een opdracht belangrijk dat er een duidelijke tekening gemaakt wordt voorzien van alle maten, zodat je exact weet dat je ontvangt en wat je hebt besteld.

 

 

Kookeiland

 

In de professionele keuken vind je vaak grote kookeilanden.

Deze kookeilanden vinden hun toepassing in kookstudio’s en in de Horeca.

Wij gebruiken in onze roestvrijstalen werkbladen de naadloos ingelaste grootkeuken spoelbakken die groter zijn dan in de consumenten wereld.

In de onderstellen zijn er legio mogelijkheden, zoals roestvrijstalen laden op rvs ladegeleiders, roosters van rvs buisprofielen en plaats voor vaatwassers en wijnkoelers.

In onze werkbladen kunnen sparingen voor kookplaten maar ook voor de vlakke inbouw kookplaten.

Als het werkblad tegen een wand staat adviseren wij om aan de muurzijden een blokopstand toe te passen zodat het water niet van het werkblad loopt.

Ook hebben wij de optie voor een waterkering van 3 mm diep op de plaats waar jij dat wilt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat je verrassen

 

 

 

.

RVS Grootkeuken

Contact

Wil je meer weten of een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.