RVS Frames

Op maat gemaakt
RVS Frames

RVS Frames op maat

Johnrvsmaatwerk is een fabrikant die gespecialiseerd is in het vervaardigen van RVS Frames voor de keukensector en de interieurbouw. Wij produceren diverse RVS Frames van een hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal. Ook een RVS werkbank behoort tot de mogelijkheden.

Nagenoeg elk onderstel of frame is een uniek product op zich, waarom, omdat wij deze onderstellen volledig op maat en naar wens van onze opdrachtgevers maken.

De uitvoering en het model van RVS frames op maat verschillen van elkaar. Denk hierbij aan: 

Onderstellen die geschikt zijn om er Trespa kastenunits in te plaatsen, wat veelvuldig toegepast wordt in de zorginstellingen, restaurants en de horeca.

RVS frames en onderstellen die uit een geheel bestaan omdat deze frames volledig in elkaar zijn gelast.

Hierbij is er wel een aandachtspuntje, kan een dergelijk groot of breed frame wel naar de plaats waar het moet zijn. Denk aan deuropeningen, verlaagde plafonds en eventueel naar een andere etage. Woon je in een torenflat of een hoog appartementen complex, dan wordt het heel lastig om een in elkaar gezet onderstellen naar een hogere etage te brengen. Hiervoor hebben wij de oplossing. Wij maken en leveren namelijk demontabele onderstellen. De losse onderstel delen passen in de lift of kunnen via de trapopgang naar boven worden gebracht. Eenmaal op de gewenste plek zet je het frame in elkaar door het aandraaien van een paar moertjes en dat is alles. Aan de bovenzijde van de frames zijn montage plaatjes gelast die voorzien zijn van schroefgaten. Als je het blad op het frame hebt vastgeschroefd heb je een heel stabiele constructie. Kun je het werkblad of tafelblad niet schroeven, zoals bij hardsteen dan adviseren wij om het blad samen met het roestvrijstaal te verlijmen.

RVS Frames
werktafels

RVS Werkbank

Wij vervaardigen ook frames geschikt voor werktafels en/of verrijdbare werkbanken. Deze frames maken wij als maatwerk of projectmatig. In deze frames kunnen wij roestvrijstalen laden maar ook houten laden monteren. Ook de laden lopen op zeer degelijke rvs ladegeleiders. Het grote voordeel hiervan is dat je er je kookgerei ( gereedschap ) in op kunt bergen. De onderzijde van de werktafels hebben een legschap, waar je kratten of apparatuur op kunt plaatsen. Zo hou je lekker veel ruimte over om op het werkblad te werken.

RVS Frames & onderstellen komen ook geregeld voor in een keukenopstelling bij de consument. De huiskamer is tegenwoordig vaak ondergeschikt aan de keuken, de zogenaamde woonkeuken. In deze woonkeuken wordt veel tijd doorgebracht en is vaak als een vrije opstelling uitgevoerd. Je noemt het dan een kookeiland. Als er veel kasten en laden onder een eilandblad geplaatst worden kun je een keuze maken door tussen de kasten en laden een roestvrijstalen kokerprofiel te plaatsen. Op deze wijze krijgt je keuken een geheel andere en moderne uitstraling.

RVS soorten

Alle RVS frames en onderstellen kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Het is wel belangrijk om rekening te houden met waar de producten geplaatst worden. Aan zee heb je bijvoorbeeld te maken met lucht wat een bepaald zoutgehalte bevat, en bij een tandtechnisch laboratorium waar veel met gips gewerkt wordt. Met andere woorden, daar waar zouten en zuren gebruikt worden is niet elke kwaliteit roestvrijstaal bruikbaar. Het meest toegepaste roestvrijstaal is 18/10 – 304. Een kwaliteit die in de keukenwereld een prima kwaliteit is. Echter bij toepassing van zuren of in de omgeving van de zee is het beter om dan te kiezen voor een roestvrijstaal kwaliteit genaamd 316. Deze 316 is wel wat duurder, maar blijft optisch fraai en mooi.

De finish van de roestvrijstalen kokerprofielen is een geslepen uitvoering onder de naam korrel 320. De standaard afmeting die het meest voor frames & onderstellen gebruikt worden zijn 40 x 40 mm, 50 x 50 mm, 60 x 60 mm, 80 x 80 mm en 100 x 100 mm. Andere afmetingen behoort ook tot de mogelijkheden indien dit leverbaar is.

Meer weten over RVS? Bekijk onze FAQ.

RVS Frames

Contact

Wil je meer weten of een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.