Keukentrolleys standaard en op maat gemaakt.

keukentrolleys

RVS Trolley

Een keukentrolley valt op in je interieur door het design en fraaie ontwerp. Alle trolleys kunnen worden uitgevoerd met roestvrijstalen laden of met houten laden. De houten laden zijn leverbaar in de kleuren Beuken, bruinzwart of wit.

Op de houten ladefronten kunnen wij een roestvrijstalen paneel met een RVS greep monteren. Ook hebben wij een optie dat het houten ladefront wordt voorzien van een RVS rand. Dit geeft aan de trolley een mooie uitstraling. Aan 3 zijden monteren wij RVS panelen zodat de ladegeleiders niet meer zichtbaar zijn. Wij produceren zowel standaard uitvoeringen maar ook op maat gemaakte keukentrolley’s. Het bovenste werkblad wordt altijd aan de onderzijde voorzien van een multiplex plaat die verlijmt wordt met het RVS. Zo kun je er veel gewicht op plaatsen, zoals een mooi hakblok of een koffiemachine.

Keukentrolley verrijdbaar

Alle keukentrolley’s die verrijdbaar zijn worden standaard uitgevoerd met 2 x een zwenkwiel en 2 x een zwenkwiel met rem. De onderzijde is voorzien van een Roestvrijstalen schap waarop je diverse keukenproducten kunt plaatsen. Een opvallend product in je keuken maar ook zeer praktisch in gebruik. Wij hebben inmiddels bijna 40 jaar ervaring in het produceren van verschillende  roestvrijstalen producten. Hierbij kun je denken aan RVS aanrechtbladen, RVS werkbladen, RVS kookbruggen, RVS spoelbakken op maat, RVS panelen en RVS onderstellen. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt, neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail maar ook telefonisch.

Keukentrolley

 

 

 

 

 

 

 

 

De standaard afmetingen van de keukentrolley’s zijn: 550 x 610 x 900 mm hoog en 805 x 610 x 900 mm hoog. Al deze modellen zijn uitgevoerd met wielen rond 75 mm. 

 

Contact

Wil je meer weten of een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.